Fragment Live!

8 oktober eindelijk weer feest in Dinteloord: FRAGMENT LIVE in het Dorpshuis!

Fragment bestaat uit drie Engelse schoolvrienden die een droom hadden. En nu is Fragment 'de meest onbekende beroemde band van Nederland' en hebben Tim, Jono en David al meer dan 3000 keer op het podium gestaan in dit kikkerlandje. Het enthousiasme en het plezier spat er vanaf. En dat zorgt voor een daverend feest bij elke gelegenheid. Van de feesttent in Rietmolen tot aan Paradiso in Amsterdam, Fragment heeft inmiddels alle hoekjes van Nederland gezien.

Met aanstekelijk covers in een eigenwijs Fragment-jasje zet het drietal een geweldige live-act neer. Volgens Giel Beelen doe je de band met het stickertje 'coverband' ernstig te kort; Ik vind ´t een belediging als je ´t een coverband noemt. Fragment geeft er gewoon een eigen dimensie aan. En ´t is altijd een feestje. Met de unieke humor en uitstraling is het één van de allerbeste live bands in Nederland?

Ook de organisatie van de Zwarte Cross is vol lof. Inmiddels is Fragment al meerdere jaren de huisband van het festival. Maar waar sommige bands 10 man op het podium nodig hebben om het een beetje te laten klinken, flikten die band Fragment het met z´n drieën, ze waren gewoon de allerbeste band van de hele Zwarte Cross.

Fragment is een unieke en bijzondere band dat op elk feest aanslaat. De humor en de interactie met het publiek maakt de band razend populair. Geen setlists, lekker improviseren en verzoekjes spelen.

Vrijdag 8 oktober zijn ze te beluisteren in het Dorpshuis van Dinteloord met een fantastische show van 20.00 tot 00.00 uur. Voor toegang is een Corona toegangsbewijs vereist.

Zaal open vanaf 19.30 uur. Kaarten zijn verkrijgbaar in de voorverkoop voor € 10,00 bij het Dorpshuis Dinteloord en sportcafé de Buitelstee en aan de deur voor € 12,50.